Referenties

Spring Engineering is een jong bedrijf, dit neemt niet weg dat wij geen goede kandidaten spreken, van junior, medior tot senior, maar altijd de beste in hun vakgebied. Relaties die wij graag koesteren. Relaties die zeer tevreden zijn over de samenwerking met Spring Engineering.

10 maart 2014, Abas Al Asadi - HBO Scheepsbouwkundige - Aanbeveling via Linkedin.

Mike van Nieuwenhuizen van Spring Engineering is een aanrader voor iedere techneut die in contact wilt komen met iemand die veel van de techniek, bedrijven en opleidingen afweet. 

Wegens omstandigheden had ik de hoop opgegeven om op tijd een stageplek te vinden. 
Een vriend zei dat ik contact op moest nemen met Mike van Nieuwenhuizen. Hij zei dat hij met zijn netwerk en inhoudelijke kennis mij wellicht snel zou kunnen helpen.  Op maandag 27 januari 2014 heb ik contact opgenomen met Mike. Na een goed telefonisch gesprek heb ik direct mijn CV naar hem gemaild. Twee uur later belde hij mij op voor een kennismakingsgesprek op dinsdag 28 januari 2014. Voorafgaand dit kennismakingsgesprek heeft hij zich goed voorbereid. 

Tijdens het gesprek had hij een lijst met +-20 bedrijven en hij kon precies omschrijven wat elk bedrijf doet. Zo kon ik een juiste keuze maken waar mijn kwaliteiten en inhoudelijke kennis het best tot zijn recht zouden kunnen komen. Dit was zeer prettig, zo kon ik gelijk een selectie maken van wat mij interessant leek. 


Na het gesprek kwam hij meteen ter zake. Hij heeft die dag meteen geholpen om mijn CV overzichtelijker te maken voor bedrijven. Daarnaast nam hij regelmatig contact met mij op om mij up-to-date te houden van de situatie. Binnen 1 week had Mike 2 afspraken voor mij geplant bij bedrijven waar ik het liefst wilde afstuderen, en binnen anderhalve week had ik toch mijn afstudeerplaats! 

Ik heb Mike als een toffe gozer leren kennen! Hij was zeer professioneel, behulpzaam en vriendelijk. Omdat ik haast had om een afstudeerplek te vinden heeft hij echt zijn best gedaan om binnen no-time een plek voor mij te vinden, en dit is gelukt! 

Dankzij Mike kon ik op tijd aan mijn afstudeerstage beginnen. Ik wil je bedanken Mike, en succes met Spring Engineering!

Snel vacatures zoeken

Ben je benieuwd wat Spring Engineering te bieden heeft? Kijk naar de profielen uit de volgende branches:

  • Oil & Gas

  • Industrie

  • Machine & Scheepsbouw

  • Hightech

  • Bouw & Infra

Snel je cv achterlaten

Niet veel tijd, maar wel je CV achterlaten?

  • via LinkedIn

  • CV uploaden

  • Aanmeldformulier