HBO Industrieel Product Ontwerper

Terug naar overzicht

HBO Industrieel Product Ontwerper en heeft de volgende minoren gevolgd: Project Management, Packaging Design, Product Realization, Entrepeneurship & Innovation, Innovatief, doelgericht en ondernemend. Als en teamspeler denkt hij goed na over het gebruik van een product door een eindgebruiker.

De kandidaat kan overweg met de volgende programma’s; Solid Works, Keyshot, Microsoft Office, Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere, After Effects.

Als kind was de kandidaat altijd al creatief bezig, en hij heeft mede daardoor groep 2 overgeslagen. Zijn creativiteit, en technische interesse, brachten hem toen bij de opleiding HBO Industrieel Product Ontwerpen.

Tijdens de afgelopen jaren, is hij zich meer gaan richten op de waarom-vraag van het ontwerpen, wat is het probleem écht, om doelgericht het ontwerpproces in te kunnen gaan.

Door z’n interesse voor het grotere geheel, is hij vaak projectleider geweest in projecten van de opleiding. Hij heeftg snel het doel voor ogen en kan dit makkelijk overbrengen op anderen. Ook heeft hij door z’n eigen bedrijfje, ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten voor verschillende klanten.

Zijn ideale werkomgeving is uitdagend, en biedt problemen die beantwoord moeten worden met concrete oplossingen. Hoe moeilijker de problemen hoe beter. Een vaste werkplek vind hij ook wel fijn. En goede koffie is echt een must!

Functie Industrieel Product Ontwerper
Opleiding HBO Industrial Product Design
Minor Project Management, Packaging Design, Product Realization, Entrepeneurship & Innovation
Woonachtig Boskoop
Werkervaring

Starter, stage ervaring bij een vooruitstrevend Industrieel Designbureau in Canada.

Tijdens de stage heeft hij gewerkt op verschillende projecten van het ontwerp van toiletten, android tabletten, snowboardzakken, bier openers, overdekte plantenbakken tot aan BBQ's.

Hij heeft naast zijn studie een eigen bedrijf opgezet in het bouwen van websites, meedenken in branding, klantvraag en ondernemerschap.

Beschikbaarheid Juli 2014
Opzegtermijn Per direct
Reisbereidheid Een uur 
Wensfuncties kandidaat Industrieel Product Ontwerper, Ontwerper, Designer, Kortom; Zoekt een functie waar hij zich kan richten op waarom-vraag, wat is probleem écht? Om doelgericht het ontwerpproces in te gaan. Hoe moeilijker, hoe beter.
   

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier