HBO Technische Bedrijfskundige, & MTS Elektrotechniek

Terug naar overzicht

HBO Technische Bedrijfskunde, MTS Elektrotechniek, VMBO Theoretische Leerweg. Tevens Prince 2 Foundation & VCA gecertificeerd. Doelgericht en effectief. Ondernemend, nauwkeurig en professioneel in het uitvoeren van taken. Sociaal en behulpzaam naar anderen. Energiek en creatief in handelen en denken.

Kandidaat heeft na de middelbare school de studie MBO Elektrotechniek gevolgd, vanwege zijn interesse in techniek. Na deze studie vond hij de organisatorische kant achter de techniek interessanter, en koos hij ervoor om de studie HBO technische bedrijfskunde te volgen. Hier werd niet alleen de bedrijfsmatige kant van een organisatie geprikkeld, maar ook zijn ondernemerschap.

Tijdens deze studie heeft hij meerdere producten bedacht, ontwikkeld, en op de markt gebracht. In zijn toekomstige baan zoekt hij een organisatie, waarbij hij de vrijheid krijgt om verantwoordelijkheid te mogen dragen, en om te ondernemen. In een organisatie zoekt hij een open informele sfeer. Hij vindt het interessant om verbetertrajecten door te voeren, en dit te combineren met zijn projectmatige achtergrond. Mocht zijn profiel u aanspreken neem dan gerust contact op met Spring Engineering.

Per juni/juli beschikbaar voor een uitdagende functie waarbij hij structureel processen kan verbeteren door een juiste projectbeheersing neer te zetten, draagvlak te creëren en processen inzichtelijker te maken. Heeft u deze uitdagingen, neem dan contact op met Spring Engineering.

Functie Junior Adviseur, Junior Projectmanager, Procesverbeteraar, Technische Bedrijfskundige
Opleiding HBO Technische Bedrijfskunde, MTS Elektrotechniek, Prince 2 Foundation, VCA voor Leidinggevende
Minor Projectmanagement 'de basis' & 'het project' & Prince 2
Woonachtig Leiden 
Werkervaring 0-2 jaar 
Beschikbaarheid Juli 2014
Opzegtermijn Geen 
Reisbereidheid Een uur 
Wensfuncties kandidaat Junior Adviseur, Junior Projectmanager, Procesverbeteraar, Technische Bedrijfskundige

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier