Implementatiemanager- Projectadviseur- Technisch Adviseur Gebouwen

Terug naar overzicht

HBO Facilitair Management, Tevens RGD-BOEI-Intergraal Adviseur, verscheidende vakgerichte cursussen. Projectmatige implementatiemanager, goede schrijver, verbinder.

Een enthousiaste, open en eerlijke houding dit is wat de kandidaat kenmerkt. Hij werkt vanuit zichzelf en hecht veel waarde aan integriteit. Zijn stijl van leidinggeven kenmerkt zich door coachend optreden, met respect voor de persoon en oog voor het belang van de organisatie, zichzelf en de specifieke situatie. Elkaar ondersteunen en van gedachten wisselen zijn kenmerkend voor hem. Voor de kandidaat geldt; ‘afspraak is afspraak’. Lukt iets niet dan geeft hij dit tijdig aan en gaat hij samen zoeken naar een oplossing.

Hij werkt zelfstandig maar zoekt ook actief de samenwerking op. Met collega’s stemt hij de verwachtingen en doelen af, bereikt meer in kortere tijd en zodoende groeit het onderlinge vertrouwen. Een goedlopend proces is een belangrijke basis voor een gedragen eindproduct. In het proces sta hij open voor andere en is hij leergierig; Fde kandidaat geeft aan in elke situatie te kunnen leren; feitelijke kennis, vaardigheden of van een persoon. Dit verbetert de samenwerking, vaardigheden en geeft hem de energie om betere resultaten te behalen.

Naast oog voor beleving kijkt hij naar de sterke en verbeterpunten van een situatie of proces. Hij richt zich op de standaardisatie en verbetering in een proces of van een (facilitair) product. Hij vindt dat je dit ook samen moet doen. Communicatie hierin is een sleutelwoord. Kenmerkend voor hem is dat hij steeds kijkt naar hoe de klantbeleving, relevante redenen en achterliggende processen.

Met een maand beschikbaar voor een uitdagende functie waarbij hij structureel processen kan verbeteren door een juiste projectbeheersing neer te zetten, draagvlak te creëren en processen inzichtelijker te maken. Heeft u de uitdagingen, neem dan contact op met Spring Engineering.

Functie Implementatiemanager/Projectadviseur/ Technisch Adviseur Gebouwen 
Opleiding HBO Facility Management
Cursussen RGD- BOEI- Integraal Adviseur, NEN3140
Woonachtig Zuid-Holland
Werkervaring 9 Jaar als Implementatiemanager/ Contractbeheerder / Technisch Adviseur Gebouwen
Beschikbaarheid 40 uur per maand
Opzegtermijn Maand
Reisbereidheid Een uur
Wensfuncties kandidaat Projectmanager/ Procesmanager/ Facilitair Beheerder/ Contractmanager

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier