Mechanical Engineer

Terug naar overzicht

De kandidaat zijn opleiding HBO werktuigbouwkunde afgerond. Kan werken met Siemens SolidEdge ST, Autodesk Inventor, Autodesk, AutoCAD Mechanical, SolidWorks. Na zijn afstudeerstage bij een machinebouwer is hij hier blijven werken. Hij heeft het tot heden goed naar zijn zin, maar merkt toch toe te zijn aan een nieuwe uitdaging(latent werkzoekend). Een uitdaging met de volledige verantwoordelijkheid.

De kandidaat komt het beste tot zijn recht in een bedrijf waar multidisciplinair gewerkt wordt en men korte lijnen hanteert tussen de verschillende afdelingen. Vertrouwen krijgen van zijn leidinggevenden doet hem groeien. Micromanagement daarentegen niet.  De kandidaat vindt het prettig om binnen de gestelde afspraken zijn weg te gaan. 

Creativiteit en menselijkheid zijn kenmerken van de kandidaat. Men doet er ook het beste aan om hier regelmatig aanspraak op te maken. Werk technisch liggen zijn kwaliteiten in het vertalen van gestelde specificaties in een juist ontwerp dat voldoet aan de geldende richtlijnen en wensen van de klant.

De ambities liggen in het direct communiceren met de klant over de voortgang voor het project en naar de afdeling, die het ontwerp vertaalt in juiste productietekeningen. Hij zou het daarbij leuk vinden als hij zijn opgedane kennis op dit gebied over kan brengen op jonge enthousiaste mensen. Een functie als Manager Engineering, Lead Engineer kan een volgende stap in de carrière van deze kandidaat betekenen.

Functie Mechanical Engineer
Opleiding HBO Werktuigbouwkunde
Automatiseringskennis Siemens SolidEdge ST, Inventor, Autocad Mechanical, Solidworks, 
Woonachtig Zuid- Holland
Werkervaring

8 jaar werkzaam als Mechanical Engineer Machinebouw 

Beschikbaarheid 40 uur
Opzegtermijn Een maand opzegtermijn
Reisbereidheid 45 minuten
Wensfuncties kandidaat Manager Engineering, Lead Engineer of Engineer met volledige verantwoordelijkheid binnen de machinebouw/ scheepsbouw. 

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier