Projectcoördinator- Projectmanager - Procesmanager

Terug naar overzicht

Na het positief afronden van de opleiding HBO technisch bedrijfskunde naast 40 uur per week werkzaam te zijn gebleven is deze kandidaat toe aan een nieuwe omgeving en uitdaging.

Hij heeft de afgelopen jaren geleerd om empatisch te luisteren naar zijn klanten en eindgebruikers om de gewenste verandering aan hun vastgoed of bedrijfsprocessen tot een succes te maken. Als projectcoördinator is hij de spil tussen de opdrachtgever, eindgebruiker en de aannemende partij met al haar specialistische onderaannemers. Het verbeteren van bedrijfsprocessen heeft hij nu drie keer succesvol uitgevoerd en geïmplementeerd en zeer goede resultaten geboekt.

Hij tilt de samenwerking met andere, op het gebied van effectiviteit en efficiëntie naar een hoger plan. Dit doe hij door eerlijk, gedreven en authentiek te zijn, afgewisseld met plezier, spontaniteit en met het bieden van vrijheid en het geven van verantwoordelijkheid. Hij is een professional en een generalist, door mijn helikopterview kan hij de hoofdlijnen bewaken zonder de details en de mensen uit het oog te verliezen.

Functie Projectcoördinator- Projectmanager - Procesmanager
Opleiding HBO Technische Bedrijfskunde Minor Real Estate & Housing, MBO B&U
Cursussen MS Office, Ultimo, Acto
Woonachtig Zuid-Holland
Werkervaring Projectmanager, Calculator, werkvoorbereider, Uitvoerder
Beschikbaarheid 40 uur per maand
Opzegtermijn Maand
Reisbereidheid Een uur
Wensfuncties kandidaat Projectcoördinator- Projectmanager - Procesmanager

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier