Projectleider Elektrotechniek - Utiliteit

Terug naar overzicht

HBO Technische Bedrijfskunde, TSI, EMSI, MSI,VBO Elektrotechniek, ervaren met implementatie Syntess.

De kandidaat heeft naast zijn werkzaamheden als projectleider E(afdeling beheer) de HBO studie technische bedrijfskunde gedaan. Hij heeft voor deze studie gekozen, omdat hij het gevoel had dat processen sneller & efficiënter konden, alleen hier een theoretische onderbouwing erbij miste. Dit heeft hij de laatste jaren in zijn opleiding erg goed eigen gemaakt. Inmiddels is hij 6 jaar werkzaam in de functie projectleider bij een elektrotechnisch bedrijf en heeft zijn opleiding Technische bedrijfskunde met succes afgerond. 

Gedurende de jaren in de functie projectleider en mede door de opleiding is zijn interesse in management gegroeid. Met name een organisatie of afdeling te laten groeien. Groeien in de zin van het beter presteren op de belangrijke prestatiedoelstelling en het creëren van een fijnere en veiligere werkomgeving. Dit door input te geven aan de strategie en doelstellingen en het implementeren van adviezen voortvloeiend uit analyses, zodat daadwerkelijk doelstellingen behaalt worden. Binnen projecten is hij een faciliterend projectleider, die begrijpt wat de operationele mensen nodig hebben om goed te functioneren. Hij is analytisch sterk en komt graag met voorstellen om activiteiten, of processen, sneller/ efficiënter te laten verlopen. Verder is hij een loyaal, communicatief sterk,  betrokken en kan hij goed een helicopterview houden.

Hij zoekt een uitdagende baan waar hij, veel met medewerkers en klanten te maken heeft. Daarnaast vindt hij het prettig om zijn eigen ideeën aan te dragen. Een functie als Projectleider Elektrotechniek Beheer(S&O)/ Projectleider Electrotechniek of Projectmanager Elektrotechniek(S&O) zou goed bij hem passen. Dit omdat het aansluit bij zijn interesses op het gebied van management en de mogelijkheid heeft zichzelf verder te ontwikkelen. De kandidaat is in staat om strategisch mee te kunnen denken met de organisatie

Hij heeft een opzegtermijn van een maand. Zoekt een uitdagende functie waarbij hij structureel processen kan verbeteren door een juiste projectbeheersing neer te zetten, draagvlak te creëren en processen inzichtelijker te maken en te houden. Heeft u de uitdagingen, neem dan contact op met Spring Engineering.

Functie Projectleider Elektrotechniek Service & Onderhoud - Beheer Utiliteit
Opleiding HBO Technische Bedrijfskunde Minor Projectmanagement, TSI, EMSI, MSI,VBO Elektrotechniek, NEN 3140, ATEX
Minor Projectmanagement 
Woonachtig Zuid-Holland
Werkervaring Zes jaar als Projectleider Elektrotechniek Service & Onderhoud - Beheer 
Beschikbaarheid 40 uur per week 
Opzegtermijn Een Maand 
Reisbereidheid Uur woon-werk 
Wensfuncties kandidaat Projectleider Elektrotechniek - Projectmanager Elektrotechniek - Hoofd Bedrijfsbureau - Facilitair Beheerder 

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier