Projectleider Elektrotechniek Utiliteit

Service & Onderhoud

Terug naar overzicht

De kandidaat is na de HBO opleiding Elektrotechniek, direct bij de huidige opdrachtgever aan de slag gegaan. Vervolgens begonnen als werkvoorbereider op de afdeling projecten. Hier ervaring opgedaan met grote en complexe projecten, welke in teamverband werden opgezet. Deze ervaring heeft veel toegevoegde waarde gehad bij het maken van de overstap naar de service afdeling. Op deze afdeling is de kennis van de kandidaat verbreed door de diversiteit in de projecten en onderhoudscontracten.De afdeling services is een hectische afdeling, het is dan ook essentieel om overzicht te houden en rustig te blijven. Deze kandidaat is een verder een assertief persoon, een echte “aanpakker” en houdt de regie van het team goed in handen. De kandidaat voelt een grote verantwoordelijk voor de technische kwaliteit en de financiële consequenties van het project als geheel.

De projecten waar de kandidaat verantwoordelijk voor is geweest bevinden zich in de volgende omgevingen: ziekenhuizen, scholen, rijksgebouwen, commercieel vastgoed. Tevens ervaring met grotere complexe werken in haar rol als werkvoorbereider. De kandidaat heeft een opzegtermijn van een maand. Op zoek naar een functie voor 36 uur per week, 40 uur per week is bespreekbaar.

Voor meer informatie over deze kandidaat, neem contact op met Spring Engineering.

Functie Projectleider Service & Onderhoud (Utiliteit)
Opleiding HTS Elektrotechniek / Bedrijfskunde, MTS Energietechniek, NEN3140 & NEN1010, NEN2535, Integraal bouwrecht, Installatiedeskundige
Achtergrond Gestart met stages als hulpmonteur & tekenaar, vervolgens gewerkt en meer dan 15 jaar ervaring bij dezelfde werkgever als werkvoorbereider(nieuwbouw + complexe projecten) en Projectleider(Service & Onderhoud)
Woonachtig Noord-Holland
Werkervaring Projectleider E - (Utiliteit-Service & Onderhoud) -8 Jaarervaring + Werkvoorbereider (Utiliteit -Nieuwbouw) 
Beschikbaarheid 36 uur per week - 40 uur bespreekbaar
Opzegtermijn Maand 
Reisbereidheid Een uur 
Wensfuncties kandidaat Projectleider Service & Onderhoud, Facility Manager, Hoofd Bedrijfsbureau 

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier