Sales Manager - Sales Engineer

Terug naar overzicht

HBO Technische Bedrijfskunde(Verwachte einddatum7/2015), MBO PLC & Automatisering en diverse vakgerichte opleidingen. Assertief, Harde werker en iemand die zich continue wilt door blijven ontwikkelen. Makkelijk in de omgang op verschillende niveaus.

De kandidaat is naast zijn werk als Salesmanager geïnteresseerd in de bedrijfskundige kant van projecten, dit is de reden waarom hij nu bezig is met de deeltijdstudie HBO technische bedrijfskunde. 

Hij is voornamelijk geïnteresseerd in de bedrijfskundige kant van een organisatie, zijn visie is dat accountmanagers (en sales managers) van productiebedrijven geen verkopers, maar ‘supply chain’ specialisten die met de klant meedenken om zo efficiënt mogelijk te produceren en hier een aansluitend product bij aan weten te bieden.

Binnen een projecten neemt hij graag het voortouw, en probeert hij nieuwe dingen uit en is hij momenteel bezig met het verkennen van nieuwe afzetmarkten. Dit doet hij door niet als een gek te gaan rennen, maar door gedegen onderzoek te doen. Een onderzoek, met de daarbij horende zaken zoals juridische risico’s en benodigde investeringen. Met dit businessplan kan zijn huidige werkgever een nieuwe markt aanboren om omzet fluctuaties in de huidige markten op te vangen en daardoor stabieler te worden..

Hij hoeft niet weg, maar merkt dat hij na 4,5 jaar op zoek is naar een nieuwe uitdaging en omgeving. Een omgeving waar hij mee kan denken in de strategie van een organisatie, veel met medewerkers en klanten te maken heeft. Daarnaast vindt hij het interessant om bij een bedrijf te werken, dat slimme oplossingen bedenkt, klanten ontzorgt en waar hij persoonlijke verantwoordelijkheid kan nemen. Dit kan zowel in de machinebouw/Scheepsbouw, Infra, Industrie als Offshore & Energie zijn, als het maar een innovatief bedrijf is wat doordenkt 

Beschikbaar voor een uitdagende baan als Salesmanager, Sales Engineer/ Projectmanager/Procesmanager. Maand opzegtermijn. Heeft u de uitdagingen, neem dan contact op met Spring Engineering.

Functie Commercieel Manager - Sales Engineer Industrie – Marine – Rail – Machinebouw – Energie 
Opleiding HBO Technische Bedrijfskunde(Strategisch Management – Supply Chain Management), MBO PLC & Automatisering, MBO Elektrotechniek
Automatiseringskennis Microsoft Office, BAAN, Salesforce
Woonachtig Zuid- Holland
Werkervaring

4,5 jaar werkzaam eerst als Sales Engineer vervolgens doorgegroeid naar de functie Salesmanager. In het verleden werkzaam geweest als Software Engineer Meet & Regeltechniek.

Beschikbaarheid 40 uur
Opzegtermijn Een maand opzegtermijn
Reisbereidheid Een uur 
Wensfuncties kandidaat Salesmanager - Sales Engineer - Manager Sales
   

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier