Service Engineer Scheepsbouw

Terug naar overzicht

De kandidaat heeft zijn VMBO opleiding bedrijfsautotechnicus afgerond en daarna aan de slag gegaan bij Defensie. Vervolgens de overstap gemaakt naar een functie als service engineer heeft gewerkt aan o.a. correctief en preventief onderhoud van kranen en communicatiemiddelen.

Vervolgens de stap gemaakt naar de functie van service engineer scheepsbouw. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het complete proces van de realisatie van equipement voor de schepen.

In deze functie houdt de kandidaat zich bezig met onder andere basic engineering, installatie en gebruiksklaar maken van deze equipement. Tevens houdt hij zich bezig met inbedrijfstellen, onderhoud-, service- en storingswerkzaamheden op locatie zowel nationaal als internationaal.

Een communicatieve jongeman die zich graag wilt door ontwikkelen binnen de functie van service engineer. Hij vindt het leuk om zowel in de werkplaats bezig te zijn als op locatie (binnen- en buitenland) en zodoende met meerdere mensen en culturen in aanraking te komen.

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met zelfstandig plannen, engineeren en installeren van motoren en bijbehorende elektrotechnische, hydraulische en pneumatisch apparatuur in jachtschepen. 

Functie Jonge Service Engineer Scheep,- machinebouw
Opleiding Elektrisch schakelen, Hydrauliek en pneumatiek, VMBO autotechnicus
Automatiseringskennis Ervaring met het zoeken , uitlezen en aanpassen PLC Systemen(niet bouwen)
Woonachtig Zuid- Holland
Werkervaring

2 jaar werkzaam als Service Engineer Scheep,-/Machinebouw

Beschikbaarheid 40 uur
Opzegtermijn Een maand opzegtermijn
Reisbereidheid Een uur 
Wensfuncties kandidaat Service Engineer Scheepsbouw(Nationaal & Internationaal)

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier