Service Technicus Koeltechniek

Terug naar overzicht

De kandidaat is voornamelijk een kei in het installeren en uitvoeren van service & onderhoudswerkzaamheden aan koelinstallaties bij bedrijven winkels, ziekenhuizen en particulieren.
Hij is ervaren met het uitvoeren van stek,- controles en het verhelpen van storingen. Ik ken de kandidaat inmiddels al een tijd. Ik denk dat je als organisatie er goed aan doet hem op zijn kennis in te zetten, dus geen meters laat maken als Installatiemonteur, wanneer je hem inzet in complexe storingen en uitvoeren van Stek-Controles dan heb je de juiste man voor handen.

Hij heeft ook enige kennis van werktuigbouwkundige installaties. Wel is het belangrijk dat hij hierin goed samen kan werken met een meet,- en regeltechnicus.

Hij zoekt een uitdagende projecten, waar hij in een groep verantwoordelijk kan zijn voor zijn eigen onderdeel. Hij is een kei in service & onderhoudswerkzaamheden aan koelinstallaties. De kandidaat heeft ruime ervaring met ziekenhuizen, hotels, cleanrooms ect. 

Heeft u de uitdagingen, neem dan contact op met Spring Engineering

Functie Service Technicus Koeltechniek 
Opleiding KMBO Metaal, LBO Metaal, Cursussen; Mechanische Techniek, STEK, Koeltechniek, Elektrische schema –en schakeltechniek, Technicus als ambassadeur, Qualified Engineer Aegogyr RWI, Qualified Engineer RVL 400 serie
Certificering VCA Basis, VOL VCA
Woonplaats Gouda
Werkervaring 12 jaar ervaring als Service Technicus Koeltechniek, Ervaren met het installeren en uitvoeren van service & onderhoudswerkzaamheden aan koelinstallaties bij bedrijven winkels, ziekenhuizen en particulieren.
 Het uitvoeren van stek controles en het verhelpen van storingen
Beschikbaarheid 40 uur per week 
Opzegtermijn Per direct
Reisbereidheid 1 uur
Wensfuncties kandidaat Service Technicus Koeltechniek, Service Technicus W, Koelmonteur, Monteur Klimaatinstallaties

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier