Werkvoorbereider E/ I

Terug naar overzicht

HBO Technische Bedrijfskunde,  MBO Electrotechniek, PIT 1 & PIT 2, Harde werker, Sociaal, Techneut die zich continue door wilt blijven ontwikkelen in de Industrie

De kandidaat heeft bewust gekozen voor de HBO deeltijdstudie technische bedrijfskunde. Hij heeft voor deze studie gekozen, omdat hij in de rol van werkvoorbereider zich theoretisch verder wilde ontwikkelen om processen & stops sneller en efficiënter wilde laten verlopen.

Hij is voornamelijk geïnteresseerd in een functie als werkvoorbereider E/I / Assistent Projectleider waarbij de combinatie van Elektrotechniek(E&I) en bedrijfskundig projecten aan te vliegen naar voren komt. Binnen een projecten kan hij zich goed verplaatsen in Monteurs & Service Engineers, maar verliest het hogere doel van de organisatie niet uit het oog. Hij probeert activiteiten zo efficiënt mogelijk in te plannen. Verder is hij een teamplayer. Een elektroman in hart en nieren en een werkvoorbereider die met zijn mensen meedenkt.

Hij zoekt een uitdagende baan waar hij op locatie veel met medewerkers en klanten te maken heeft. Daarnaast vindt hij het prettig om eigen invulling te kunnen geven in hoe projecten ingepland moeten worden, natuurlijk wel in overleg met eindklant of projectleider.

Functie Werkvoorbereider E/I
Opleiding HBO Technische Bedrijfskunde(Deeltijd- verwachte einddatum 7/2015), PIT1/PIT2, MBO Elektrotechniek, VMBO Electro
Automatiseringskennis SAP
Woonachtig Maassluis
Werkervaring

Vier jaar werkvoorbereider E/I (70% E/ 30% I), daarvoor Service Monteur E

Beschikbaarheid 40 uur
Opzegtermijn Een maand opzegtermijn
Reisbereidheid Een uur 
Wensfuncties kandidaat Werkvoorbereider E/I of Assistent Projectleider E/I
   

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier